Kalandtúra

Jáva, Bali és Gili szigetek

Egy egészen különleges kombinációval szeretnénk kedveskedni utasainknak: amint látják, ezt azoknak ajánljuk, akik Jáva szigetéből igazán csak a leglényegesebbet (Yogyakarta és környéke) szeretnék megnézni, viszont Bali szigetét szinte teljes mértékben fel szeretnék fedezni. A kulturális körutazásról van tehát szó, melynet a végén a csodálatos Gili szigeteken fogunk kipihenni. Az árban gyönyörű szállodák, privát transzferek és angol nyelvű idegenvezetés van két fő részére.

Kaland és kultúra Grúziában

Nem egy szokványos utazásra invitáljuk: Terepjáróval járjuk be a Kaukázus hegyeit és így olyan helyekre juthatunk el, amelyekre az átlag turista nem. Megismerhetjük Grúzia természeti szépségeit, megtapasztalhatjuk a helyiek hamisítatlan vendégszeretetét, megkóstolhatjuk méltán híres fogásaikat és negyszerű boraikat, míg természetesen a kulturális látnivalókat sem hagyjuk ki. A kaland és kultúra szerelmeseinek kihagyhatatlan!

Ghorepani Poon Hill trek, Nepál

Ez Nepál egyik legszebb, és legkedveltebb gyalogtúrája, ez a túra ugyanis nem igényel különösebb fizikai edzettséget. Nem megyünk olyan magasságokba, ahol az oxigénhiány problémát jelenthet, mégis egész közelről gyönyörködhetünk a Himalája 8 000-es csúcsaiban. A túra során csodálatos szubtrópusi völgyeken, rhododendron erdőkön és apró falvakon haladunk keresztül. Az utazást végig szakember vezeti, a szállások pedig mind privát fürdőszobával rendelkeznek. További kérdéseivel keressen bennünket bátran!

Dél-Kína kincsei szabadon

Ismét egy olyan utat ajánlunk Önöknek, mely során a helyszínek felfedezését Önökre bízzuk. Mi az utazás vázát, a szállásokat, belső repülőjegyeket és néhány önállóan nehezen kivitelezhető kirándulást adunk, valamint egy olyan komplex kínai nyelvű segédletet, amivel bárki bátran belevághat egy ilyen utazásba. Ebben az utazás során legfontosabb kifejezések, valamint a látnivalók kínai nevei fognak szerepelni, így bármely taxis vagy helyi lakos útba tudja Önöket igazítani. Nem mellesleg az út Kína talán legszebb vidékein vezet keresztül, Szecsuántól Yunnanon át Guilin-ig. Olyan helyszíneket látogathatnak meg, mint a Tibethez tartozó Shangri-La, a Himalája hegyei közt megbúvó Unesco örökséghez tartozó Lijiang és Dali, valamint külön fénypontjai az utazásnak a dél-kínai Dong kisebbségi terület gyönyörű falvai. Az utazás némi bátorságot igényel, de garantáljuk, hogy felejthetetlen élményekben lesz részük!

Kuba nagy körút

Kubai nagykörutunk során egy olyan ellentmondásos országba invitáljuk, mely továbbra is őrzi hagyományos értékeit. Kuba bája és sajátos hangulata sokak szerint rövidesen megváltozik, ezért aki még a változás előtt akarja megnézni, az most kerekedjen fel. Tartson velünk a szivarok, a salsa és a ragyogó tengerpartok hazájába! Utunk során bejárhatja egész Kubát, Havannától Santiago de Cuba-ig, majd az ország kultúrájának feltérképezése után pihenés következik Cayo Santa Maria mesés, fehér homokos partján.

Utazás a 66-os úton, 2015

Autóval szabadon a 66-os úton.

Masai Mara és a gorillák földje - privát bungalókban

Kenyát és Ugandát bejáró utunk során megismerheti a gyarmati Afrikát, a maszájok földjét és a gorilláknak otthont adó áthatolhatatlan dzsungelt egyaránt. Hogy a helyszíneket igazán megismerhessük, egészen közel merészkedünk, a gorillák meglesésére több napot szánunk, és az éjszakákat kényelemben töltjük bungalókban és lodge-okban. Az út Nairobiban kezdődik, majd a maszájoknál eltöltött idő után a Nakuru tó Nemzeti Parkot ismerjük meg, majd a határon átkelve megállunk az egyenlítő mentén, látogatást teszünk Murchison vízesésnél, a Bunyonyi tónál, majd gorillalesre indulunk a Bwindi Nemzeti Parkban.

Namíbia, Botswana és a Viktória vízesés

Ismerje meg Afrika több oldalát és tartson velünk a Namíb sivatagtól a híres Botswana-i deltán át a világ egyik leghíresebb vízeséséig. Sivatagi túra majd szafari Namíbiában, hajókirándulások Botswanában, a Chobe Nemzeti Parkban, repülős kirándulás az Okavango delta felett és számos kaland várja Önt utunk alatt, ami látogatásal ér véget a Viktória vízesésnél.

Mozambik partjai és Dél Afrika állatai

Legújabb afrikai utunk különlegessége, hogy a többi szafaris utunkhoz képest jóval nagyobb hangsúlyt kap a tengerparti aktív és passzív pihenés. Erre Mozambikban, az Indiai-óceán partjainál nyílik lehetőségünk, ahol Kelet Afrika egyik legszebb tengeri nemzeti parkjában, a Bazaruto Nemzeti Parkban fedezhetjük fel a környék vízi élővilágát. Ezt követően a Kruger Nemzeti Park felé vesszük az irányt, ahol pedig a big 5-ot próbáljuk lencsevégre kapni. Közben Szváziföldre is ellátogatunk.