Nyaralás

Bali pihenés, Komodo és hajózás

A szokásosnál kalandosabb nyaralás ajánlunk ezúttal, amely tengerparti nyaralásból és izgalamas hajó kirándulásból áll. Így sokkal több helyszínt fedezhetnek fel, mint Balit: a híres Komodo szigetet és további, kevésbé ismert, kisebb, de gyönyörű és egyedülálló szigeteket. Utasaink választhatnak még hosszabb hajóutat, illetve Bali szigetén 10 és 12 napos csomagokat kirándulásokkal a szigeten. Májustól októberig ajánljuk, ami az ottani száraz évszaknak felel meg. 4-6 főtől kisebb társaságok külön is bérelhetnek hajót!

Nyaralás a Zöld-foki-szigeteken

A közelebbi, de mégis egzotikus célpontokat kedvelő utasaink számára ajánljuk a következő nyaraló csomagokat, amelyek minden esetben 7 éjszakás szállást, a retúr repülőjegyet Lisszabonból, valamint a szállás és a repülőtér közötti transzfereket tartalmazzák. Kristálytiszta tenger, ragyogó napsütés, egzotikus kis városok és falvak és barátságos helyiek. A szigetek között kényelmesen tehetünk napi kirándulásokat komppal. A tenger és a túrázás szerelmeseinek ajánljuk!

Bali aktívan

Ezen út során szent helyekre és Bali leghíresebb látnivalóihoz látogatunk, hogy betekintést nyerjünk a gazdag balinéz kultúrába és megismerjük a tradícióikat. Ízletes és egészséges fogásokat fogyaszthatunk, valamint arra is lesz lehetőségünk, hogy tanuljunk a helyi fogásokat ízesítő fűszerekről és növényekről. Kerékpárral járhatjuk be az apró falvakkal teli vidéki tájakat csodálatos rizsteraszok között, majd kipróbálhatjuk a népszerű paddle-boardingot is (kényelmes, lassú tempójú állva evezés deszkán), mely kitartást és egyensúlyt igényel.

Észak Brazília utazás

Észak-brazil utunkat azoknak javasoljuk, akik pihenésre vágynak, és akik rajonganak a különleges természeti látványosságokért. Az út során Brazília egy kevésbé ismert szegletét, gyönyörű partszakaszokat és dűnéket ismerhetünk meg, valamint a terület egyedülálló állatvilágát, de természetesen nem maradhat ki a hatalmas város, Fortaleza, és Sao Luis gyarmati hangulatú negyedei sem. Az utat privát ajánljuk megtenni kis csoporttal vagy a családdal.

Nyaralás Vietnám legszebb partjain

Vietnám tengerpartjai még nem annyira ismertek, mint például a thaiföldiek, de ennek is megvannak a maga előnyei! Ezek a partok még nem annyira tömegesek, sokkal nyugodtabbak, és az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb itt mind a hotelek, mind a helyi költségek tekintetében. Legyen Ön is az elsők között, akik felfedezi a Phu Quoc szigetet, Nha Trang, vagy éppen Phan Thiet homokos tengerpartját! Természetesen szívesen segítünk nem csak a szállás, de a transzferek, kirándulások és repülőjegyek intézésében is, keressen bennünket kérdéseivel és elképzelésével.

Saját utakon a Fidzsi-szigeteken

Ön szerint is elérhetetlen álom egy Fidzsi-szigeteki nyaralás? Valójában a szigetek egészen megfizethető szállásokat és szolgáltatásokat nyújt, így nem kell vagyonokat ott hagynunk egy nyaralás során! A távolság valóban nagy Magyarországról, ezért érdemes több megállót is beiktatni az utazásba, de a legnagyobb költségünk biztosan a repülőjegy lesz. Akár Ausztráliai, Dél-Kelet Ázsiai vagy Új-Zélandi utazásunk tökéletes kiegészítője is lehet egy kiadós pihenés Fidzsin. További ötletekért és ajánlatért keressen bennünket!

Körutazás és nyaralás Bali szigetén

Jáva-Bali utunk mellé most egy olyan utazást ajánlunk, amely kizárólag Bali szigetét járja be. Bali szigetére nagyon sokan csak a "szép tengerpart" szinonimájaként gondolnak, ami nem alaptalan, de emellett a sziget számtalan gyönyörű kulturális és természeti szépséget is rejt önnmagában. Az úton résztvevők alaposan meg fogják ismerni a szigetet, de természetesen a nyaralás sem marad el, nem kell attól tartani, hogy nem lesz idő a pihenésre. Privát utazás, így bármely időpontban megtehető.

Rio és Brazília gyarmati gyöngyszemei

Nem szokványos utazásra invitáljuk Önöket: Brazília két gyarmati gyöngyszemét fedezhetik fel ezen a túrán, Ouro Preto Világörökségi listán szereplő városát és Paraty portugál gyaramati települését, ami az óceán partján fekszik. Természetesen mindezt egy három napos Rio-i tartózkodás után javasoljuk, hiszen ez a nyüzsgő metropolisz Brazília szíve. Az út ezúttal a kulturális, gyarmati örökségekre koncentrál, de természetesen kiegészíthető az Iguazu-vízeséssel, vagy más természeti szépségekkel is. Utazzon velünk 2017-ben is!

Panama körutazás tengerparti pihenéssel

Ez az utunk a Panama egy hétben út kiegészítése tengerparti pihenéssel, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék körbejárni Panama legfontosabb helyszíneit és pihenni is szeretnének az ország egyik szigetének gyönyörű tengerpartján. Megismerhetjük az Atlanti és a Csendes óceánt összekötő hatalmas, ember alkotta csatornát, az ország nemzeti parkjait és őserdeit, valamint a nyűzsgő fővárost, Panamavárost is. A körutat pihentető nyaralással zárjuk.

Kenyai tengerparti nyaralás rövid szafarival 9 napban

Ezen utunk alatt kipihenheti a hétköznapok fáradalmát Mombasa tengerpartján, és Kenya állatvilágát és természeti kincseit is megtekintheti. Az út rövid szafarival indul, mely során az ország déli vidékét és az itt elterülő védett nemzeti parkokat járjuk be, és rövid betekintést nyerhetünk a vadvilág életébe. A kirándulásokat tengerparti nyaralás követi Mombasa környékének egyik fehér homokos partján.