Nyaralás Vietnám legszebb partjain

Vietnám tengerpartjai még nem annyira ismertek, mint például a thaiföldiek, de ennek is megvannak a maga előnyei! Ezek a partok még nem annyira tömegesek, sokkal nyugodtabbak, és az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb itt mind a hotelek, mind a helyi költségek tekintetében. Legyen Ön is az elsők között, akik felfedezi a Phu Quoc szigetet, Nha Trang, vagy éppen Phan Thiet homokos tengerpartját! Természetesen szívesen segítünk nem csak a szállás, de a transzferek, kirándulások és repülőjegyek intézésében is, keressen bennünket kérdéseivel és elképzelésével.

Vietnám - 8 nap

Résztvevők száma:Részvételi díj (Ft/fő) / Egyágyas felár:
Phan Thiet és Nha Trang hotelek 7 éjszakára transzferekkel120 000 Ft/fő-től
Phu Quoc (7 éjszaka)99 000 Ft/fő-től
Számos hotelt tudunk foglalni, részletes ajánlatokért kattintson lentebb
Részletek: 

Részletes ajánlatainkért kattintson a kiválasztott partra:

 

>>Nyaralás Vietnám legszebb partjain (összes tengerparti ajánlatunk Vietnámba)<<

Vietnám tengerpartjai között megtalálja számítását a nyugalmat kereső és az aktív pihenést kedvelő turista is. Keressük fel a pálmafás tengerpartokat, és a korallzátonyokat egyaránt!

 

>>Nyaralás Phu Quoc szigetén<<

A kambodzsai határnál fekszik a térség egyik legszebb szigete, Phu Quoc, mely gyönyörű és csendes partjairól és sűrű növényvilágáról is híres, így mindenképpen ajánljuk azoknak, akik háborítatlan pihenésre vágynak. Átlátszó kék víz és az ország egyik legtisztább tengerpartja várja a látogatókat, valamint kevesebb, de nagyon színvonalas hotel. A szigetre repülővel tudunk eljutni.

 

>>Nyaralás Nha Trang tengerpartján<<

Nha Trang Vietnám egyik leghírsebb nyaraló városa, így az egyik leg kiépítettebb is. Ajánljuk a települést a vízi sportok szerelmeseinek (pl. búvárkodás, szörfözés) és az aktív pihenést kedvelőknek is. A környéken a csodálatos, pálmafás partszakaszokon túl számos kulturális látnivaló is található, például a Long Son pagoda és a Csampa királyság híres temploma, Po Nagar. A várost és a környező finom homokos tengerpartokat autóval kb. 7-8 óra alatt érjük el Ho Chi Minh városból, és így a tájat is megnézhatjük út közben, de választhatjuk a repülést is, ami drágább, de nem kimagaslóan.

 

>>Nyaralás Phan Thiet tengerpartján<<

Phan Thiet környéke pálmafákkal övezett partszakaszai mellett narancssárgás homokdűnéiről és bungalló szerű nyaralóiról nevezetes, és nagyon kedvelt trópusi nyaraló célpont. A városka nagyjából 4 órányi autóútra fekszik Ho Chi Minh várostól.