Utazási ajánlataink: Brazília

 
2017. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Ajánlataink

Főként családoknak és baráti társaságoknak ajánljuk az utat, amely során bejárjuk Peru legszebb részeit, meglátogatjuk többek között Arequipát, a Titicaca tavat és a kihagyhatatlan Machu Picchu-t, majd átrepülünk Brazíliába, először az Iguazu vízeséshez, majd belevetjük magunkat Brazília legsármosabb városába, a Rio-i forgatagba. Menjen fel a cukor süveg hegyhez, napozzon a Copacabana beach-en, és tegyen kirándulást a Corcovado hegyre a Krisztus szobor lábához. Felejthetlen élmények sora várja az út atatt!

Résztvevők számaRészvételi díj
2 főtől, egyénileg, helyi angol/német nyelvű idegenvezetővel Perubanár lekérésre - indulás bármely időpontban

Ezt az utat két féle változatban kínáljuk utasainknak: egy rövidebb változatban csak Chile legfontosabb látványosságait járjuk be, majd Buenos Aires, Iguazu és Rio de Janeiro következik. Ebben a változatban azonban szerepel még a Torres del Paine és el Calafate-ban a Perito Moreno gleccser meglátogatása is. Más hasonló utazásokkal szemben mi nem bakancsos-menedékházas túrát kínálunk Önöknek a Torres del Paine Nemzeti Parkban sem, hanem kiváló minőségű szállodai elhelyezést az utazást teljes hosszában. Az utazást az itt megadott szálláshelyekkel fogjuk megtenni. Egy hosszú, és gyönyörűszép Dél-Amerikai utazásban lehet részük.

Résztvevők számaRészvételi díj
Ár lekérésre

Nem szokványos utazásra invitáljuk Önöket: Brazília két gyarmati gyöngyszemét fedezhetik fel ezen a túrán, Ouro Preto Világörökségi listán szereplő városát és Paraty portugál gyaramati települését, ami az óceán partján fekszik. Természetesen mindezt egy három napos Rio-i tartózkodás után javasoljuk, hiszen ez a nyüzsgő metropolisz Brazília szíve. Az út ezúttal a kulturális, gyarmati örökségekre koncentrál, de természetesen kiegészíthető az Iguazu-vízeséssel, vagy más természeti szépségekkel is. Utazzon velünk 2017-ben is!

Résztvevők számaRészvételi díj
2 főtől, egyénileg469 000 Ft/fő

Észak-brazil utunkat azoknak javasoljuk, akik pihenésre vágynak, és akik rajonganak a különleges természeti látványosságokért. Az út során Brazília egy kevésbé ismert szegletét, gyönyörű partszakaszokat és dűnéket ismerhetünk meg, valamint a terület egyedülálló állatvilágát, de természetesen nem maradhat ki a hatalmas város, Fortaleza, és Sao Luis gyarmati hangulatú negyedei sem. Az utat privát ajánljuk megtenni kis csoporttal vagy a családdal.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás, 3 fő esetén325 000 Ft/fő