Utazási ajánlataink: Burma

 
2017. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Ajánlataink

Utazzon velünk az egzotikus Burmába 2016-ban és 2017-ben is, ahol a barátságos, főként buddhista lakosság nem is ismeri azt a stresszes, hajszolt életvitelt, ami a nyugati országokat jellemzi. Yangonban kezdjük utazásunk, majd az ősi templomokkal borított területre megyünk Baganba, majd többek között ellátogatunk az Inle tó cölöpökre épült falvaiba is. A burmai körutazást érdemes Bangkoki tartózkodással kiegészíteni.

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás helyi, angol nyelű idegenvezetéssel, garantált indulás minden héten, 3 csillagos hotelekkel355 000 Ft/fő

Járja be velünk az elbűvölő Mynamar legszebb területeit 2017-ben is. Ezúttal semmi sem maradhat ki felfedező túránkból, hiszen kéthetes körutunk alatt nem csak a "kötelező látnivalókat", Yangont, Mandalay-t, Bagan-t és az Inle tavat keressük fel, hanem többek között olyan gyöngyszemeket is, mint az Arany szikla, a Popa hegy és a Pindaya barlangok. A körút végén érdemes beiktatni egy kis pihenést is Ngapali mesés, csendes tengerpartján.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás 2 főtől, helyi, angol/német nyelvű idegenvezetéssel665 000 Ft/fő

Az utazás során professzionális kísérők mutatják be Burma nevezetességeit és kincseit, így ezt az utat azoknak ajánljuk, akik kísérettel szeretnék megismerni az országot, de nem ragaszkodnak a magyar nyelvű idegenvezetőhöz. Az utazások fix időpontokban indulnak, noha előtte és utána számos programlehetőség elérhető, melyeket mi is szívesen megszervezünk.

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás helyi, angol nyelvű idegenvezetéssel, garantált indulás minden héten440 000 Ft/fő

Myanmar kincsei, 10 nap

Látogasson el Ázsia egyik legizgalasabb országába, mely még csak mostanában kezdett el nyitni a turisták és a nyugati kultúra irányába. Myanmar (régen Burma) számtalan pagodával, ősi helyszínnel és egzotikus kultúrájával csábítja a látogatókat, akikből egyre több és több érkezik az országba. A mai napig érdemes idegenvezetővel bejárni a legszebb és legkülönlegesebb vidékeket, így az úton helyi, angolul beszélő vezető kíséri és segíti az utasokat, akik így a lehető legtöbbet tudhatják meg az országról. A Myanmar rejtett kincsei út alatt a Yangon-Bagan-Mandalay-Inle tó négyesen kívül még olyan különlegességeket is bejárunk, mint Pindaya.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás 2 fő esetén, helyi, angolul beszélő idegenvezetővel, indulás bármikor599 000 Ft/fő