Utazási ajánlataink: India

 
2016. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Ajánlataink

Töltsön el egy hetet India legcsodálatosabb műemlékeinek megtekintésével! Látogasson el Delhiben a fantasztikus Vörös Erődbe, vagy sétálgasson Ó-Delhi zegzugos bazárjának utcácskáin! Felejthetetlen élményben lesz része, ahogy elefántháton felkapaszkodik a hatalmas Amber erődbe Jaipurban és gyönyörködhet a Szelek Palotájában is. A körutazás csúcspontját a szerelem emlékműve, a Taj Mahal megtekintése jelenti Agrában.

Résztvevők számaRészvételi díj
Egyénileg, helyi angol/német nyelvű idegenvezetővel, indulás: bármely időpontban2 fő esetén: 249 000 Ft/fő

Fedezze fel velünk Rajasthan szépségeit 2015/16-ban is! Ezt az utat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik már jártak Indiában és a "kötelező látnivalókat", azaz az Arany háromszög nevezetességeit megtekintették és visszavágynak. Az út során Rajasthan állam legszebb részeit fedezzük fel a gyönyörű Thar sivatagtól egészen a zöldellő Abu hegyig. Utunkat a varázslatos Udaipurban fejezzük be, majd hazaindulás előtt egy éjszakát töltünk Delhiben, meglátogatva a város szívét, a nyűzsgő óvárost.

Résztvevők számaRészvételi díj
2 főtől helyi angol nyelvű idegenvezetéssel, bármely időpontban259 000 Ft/fő

Kevés iroda veszi fel repertoárjába Dél India szépségeit, legtöbben csak az Arany háromszöget, esetleg Khajuraho és Varanasi vagy Rajasthan egy-két városát illesztik a programba. Mi még is úgy gondoltuk, hogy összeállítunk egy olyan utat, ami Bangalore-tól Bombay-ig Dél India leszebb részeit foglalja magában. Jó szívvel ajánljuk az utat azoknak, akik már jártak Indiában, de azoknak is, akik rögvest fejest szeretnének ugrani India természeti és kulturális világába. Ősz végére magyar idegenvezetős csoportot is tervezünk, akit ez érdekel, kérjük jelentkezzen.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás, helyi, angolul beszélő idegenvezetővel, indulás 2 főtől bármely időpontban385 000 Ft/fő

Keralát a helyiek egyszerűen csak Isten országának hívják. Valóban, talán nincs Indiának még egy ehhez hasonló szeglete, ahol ennyire csodálatos egységben lennének megtalálhatók a zöldellő, teaültetvényekkel tarkított magashegyek, vagy az egyedülálló élővilággal büszkélkedő csatorna és lagúnahálózat. Keralai utazása során gyönyörködhet a vadrezervátumok lakóiban és egyben megismerheti Dél-India kulturális örökséget!

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás 2 főtől450 000 Ft/fő

A motorozás szerelmeseit invitáljuk erre a csodálatos útra, amely során Delhiből kiindulva egészen a Himalája belsejéig jutunk el. Szebbnél szebb völgyek, káprázatos hegyi tavak, kolostorok és sok-sok mosolygós helybéli vár minket. Ezeket az élményket India legendás motorkerékpárja, a Royal Enfiled nyergében élhetjük át, azon hozzátartozók számára pedig, akik inkább négy keréken követnék a bátor motorosokat, dzsip-eket biztosítunk. Természetesen szervíz autó is jön velünk, ezzel biztosítva az utazás gördülékeny lebonyolítását.

Résztvevők számaRészvételi díj
4 fő esetén525 000 Ft/fő