Utazási ajánlataink: India

 
2015. május
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Ajánlataink

Barangolja be 2015-ben is Kashmir legszebb vidékeit és látogasson el a Dalai Láma jelenlegi székhelyére! Majd folytassa útját autóval Kashmir fővárosába, Srinagarba, és gyönyörködjön a Himalájában a Dal-tavon ringatózó lakóhajókból!

Résztvevők számaRészvételi díj
Egyénileg, helyi angol/német nyelvű idegenvezetővel, indulás: bármely időpontban2-3 fő esetén: 270 000 Ft/fő
Egy olyan országába invitáljuk 2014-ben, amely még ma is egy a világtól teljesen elzárt, vallási örökségét és hagyományait aktívan őrző közösséget alkot, a Bhutáni Királyságba. Töltsön el pár felejthetetlen napot ebben az egzotikus és misztikus világban, a Mennydörgő Sárkány Birodalmában, mégpedig akkor, amikor az a legszebb arcát mutatja, tavasszal. A tél végeztével, április végén, május elején virágba borul az ország: az itt élő mintegy 50 Rhododendron faj és 300 féle Orchidea, Magnoliák, valamint a virágzó gyümölcsfák egy igazán különleges élményben fogják részesíteni az ekkor ide látogató utazót.  Ezt követően India picike, de csodálatos szegletébe látogatunk el, ahonnan a Himalája fenséges vonulatait csodálhatjuk meg teljes pompájukban, mindezt akár a vilaghíres teaültetvénykről - ez Sikkim tartománya.
Résztvevők számaRészvételi díj
Egyénileg, helyi angol nyelvű idegenvezetővel, indulás: bármikor630 000 Ft/fő
Magyar csoportvezetővel, 15 fő felett, indulás:495 000 Ft/fő

A motorozás szerelmeseit invitáljuk erre a csodálatos útra, amely során Delhiből kiindulva egészen a Himalája belsejéig jutunk el. Szebbnél szebb völgyek, káprázatos hegyi tavak, kolostorok és sok-sok mosolygós helybéli vár minket. Ezeket az élményket India legendás motorkerékpárja, a Royal Enfiled nyergében élhetjük át, azon hozzátartozók számára pedig, akik inkább négy keréken követnék a bátor motorosokat, dzsip-eket biztosítunk. Természetesen szervíz autó is jön velünk, ezzel biztosítva az utazás gördülékeny lebonyolítását.

Résztvevők számaRészvételi díj
2-3 fő esetén helyi angol nyelvű idegenvezetéssel - tetszőleges időpontbanÁr lekérésre
10 fő felett magyar csoportvezetéssel - nyári időpont, meghatározás alattlekérésre

Kevés iroda veszi fel repertoárjába Dél India szépségeit, legtöbben csak az Arany háromszöget, esetleg Khajuraho és Varanasi vagy Rajasthan egy-két városát illesztik a programba. Mi még is úgy gondoltuk, hogy összeállítunk egy olyan utat, ami Bangalore-tól Bombay-ig Dél India leszebb részeit foglalja magában. Jó szívvel ajánljuk az utat azoknak, akik már jártak Indiában, de azoknak is, akik rögvest fejest szeretnének ugrani India természeti és kulturális világába. Ősz végére magyar idegenvezetős csoportot is tervezünk, akit ez érdekel, kérjük jelentkezzen.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás, helyi, angolul beszélő idegenvezetővel, indulás 2 főtől bármely időpontban365 000 Ft/fő