Utazási ajánlataink: Indonézia

 
2017. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Ajánlataink

Barangoljon Szingapúr nyüzsgő városától a rejtélyes Jáva szigeten át az elbűvölő Bali  tengerpartig. Rövid városnézés után Jáva gyönyörű szigetét fedezheti fel a világörökség részét képező Prambanan és Borobudur templom együttesekkel. Végül pedig pihenésképp élvezze a Bali csodálatos szigete által nyújtott lehetőségeket.

Résztvevők számaRészvételi díj
Helyi, angol nyelvű idegenvezetővel, privát utazás 2 fő esetén, indulás bármikor359 000 Ft/fő

Rövid Szingapúri kitérő után utazza körbe Jáva szigetét és ismerje meg a helyi kultúrát,  a sziget természeti értékeit, miközben betekintést nyerhet egy egyedülálló világba annak óriási ültetvényeivel és egzotikus templomaival, köztük a Prambanan-nal és Borobudur-ral. A körutat Bali szigetén pihenheti ki.

Résztvevők számaRészvételi díj
Csoporthoz csatlakozva (angol nyelvű idegenvezetés), indulás minden pénteken359 000 Ft/fő
Privát utazás esetén ( 2 főtől, angol nyelvű idegenvezetéssel), indulás bármikor399 000 Ft/fő

Utunk során először Szingapúr városát fedezhetjük fel: ez a hely Délkelet-Ázsia azon kevés városa közé tartozik, amelyet gyalogszerrel felfedezhetünk, az öböl menti ultramodern városrésztől egészen a kínai és indiai negyedig, amely egyedi ízt kölcsönöz ennek a városnak. Ezt követően Bali szigetére látogatunk, azonban mielőtt a tengerpartra mennénk, eltöltünk három éjszakát a dzsungel közepén fekvő Ubud kisvárosában. Mindenképpen megéri ez a kitérő, hiszen ilyen természeti környezetet máshol nem láthatunk. Ezt követően jöhet a tengerparti pihenés. Természetesen bármely kombinációban is megtehető ez az utazás, rövidebb-hosszabb város/dzsungel/tengerpart variációval.

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás egyénileg, indulás bármely időpontban530 000 Ft/fő kétágyas szobában

Jáva-Bali utunk mellé most egy olyan utazást ajánlunk, amely kizárólag Bali szigetét járja be. Bali szigetére nagyon sokan csak a "szép tengerpart" szinonimájaként gondolnak, ami nem alaptalan, de emellett a sziget számtalan gyönyörű kulturális és természeti szépséget is rejt önnmagában. Az úton résztvevők alaposan meg fogják ismerni a szigetet, de természetesen a nyaralás sem marad el, nem kell attól tartani, hogy nem lesz idő a pihenésre. Privát utazás, így bármely időpontban megtehető.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás 2 főtől, a körút alatt angol nyelvű idegenvezetéssel405 000 Ft/fő

Bali aktívan, 7 nap

Ezen út során szent helyekre és Bali leghíresebb látnivalóihoz látogatunk, hogy betekintést nyerjünk a gazdag balinéz kultúrába és megismerjük a tradícióikat. Ízletes és egészséges fogásokat fogyaszthatunk, valamint arra is lesz lehetőségünk, hogy tanuljunk a helyi fogásokat ízesítő fűszerekről és növényekről. Kerékpárral járhatjuk be az apró falvakkal teli vidéki tájakat csodálatos rizsteraszok között, majd kipróbálhatjuk a népszerű paddle-boardingot is (kényelmes, lassú tempójú állva evezés deszkán), mely kitartást és egyensúlyt igényel.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás 2 főtől, helyi, angolul beszélő idegenvezetővel, indulás bármikor299 000 Ft/fő

A szokásosnál kalandosabb nyaralás ajánlunk ezúttal, amely tengerparti nyaralásból és izgalamas hajó kirándulásból áll. Így sokkal több helyszínt fedezhetnek fel, mint Balit: a híres Komodo szigetet és további, kevésbé ismert, kisebb, de gyönyörű és egyedülálló szigeteket. Utasaink választhatnak még hosszabb hajóutat, illetve Bali szigetén 10 és 12 napos csomagokat kirándulásokkal a szigeten. Májustól októberig ajánljuk, ami az ottani száraz évszaknak felel meg. 4-6 főtől kisebb társaságok külön is bérelhetnek hajót!

Résztvevők számaRészvételi díj
2 fő esetén, utazás egyéni időpontban340 000 Ft/fő

Egy egészen különleges kombinációval szeretnénk kedveskedni utasainknak: amint látják, ezt azoknak ajánljuk, akik Jáva szigetéből igazán csak a leglényegesebbet (Yogyakarta és környéke) szeretnék megnézni, viszont Bali szigetét szinte teljes mértékben fel szeretnék fedezni. A kulturális körutazásról van tehát szó, melynet a végén a csodálatos Gili szigeteken fogunk kipihenni. Az árban gyönyörű szállodák, privát transzferek és angol nyelvű idegenvezetés van két fő részére.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás, 2 fő esetén, 3-4 csillagos szállásokkal555 000 Ft/fő