Utazási ajánlataink: Kenya

 
2017. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Ajánlataink

Utazzon velünk a forró Tanzániába, ahol szafarikon vehet részt és „klasszikus Afrikai kalandban” lehet része, ezt követően pedig napozhat a hófehér homokon és búvárkodhat a kristálytiszta vízben Zanzibár partjain.

Résztvevők számaRészvételi díj
Angol nyelven vezetett csoporthoz csatlakozva544 000 Ft/fő kétágyas szobában

Kenyát és Ugandát bejáró utunk során megismerheti a gyarmati Afrikát, a maszájok földjét és a gorilláknak otthont adó áthatolhatatlan dzsungelt egyaránt. Hogy a helyszíneket igazán megismerhessük, egészen közel merészkedünk, a gorillák meglesésére több napot szánunk, és az éjszakákat kényelemben töltjük bungalókban és lodge-okban. Az út Nairobiban kezdődik, majd a maszájoknál eltöltött idő után a Nakuru tó Nemzeti Parkot ismerjük meg, majd a határon átkelve megállunk az egyenlítő mentén, látogatást teszünk Murchison vízesésnél, a Bunyonyi tónál, majd gorillalesre indulunk a Bwindi Nemzeti Parkban.

Résztvevők számaRészvételi díj
Angolul vezetett csoporthoz csatlakozva, indulás: minden második héten620 000 Ft/fő

Járja be velünk Kenya leghíresebb vidékeit, a Masai Mara-t, a Naivasha tó környékét, a Tsavo és az Amboseli Nemzeti Parkokat, majd pihenjen az ország egyik gyönyörű fehér homokos tengerpartján. Az utat azoknak ajánljuk, akik szeretnék megismerni Afrika állatvilágát, szeretnének egy klasszikus szafarin részt venni és szeretnének pár nyugott napot is eltölteni a tengerparton. Ha az utat július és október közötti időpontban teszik meg, a hatalmas gnú csordák híres vonulását is megfigyelheti. Az út meghosszabbítható és változtatható egyéni igények szerint.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás helyi, angolul beszélő sofőr-idegenvezetővel, teljes ellátással610 000 Ft/fő

Ezen utunk alatt kipihenheti a hétköznapok fáradalmát Mombasa tengerpartján, és Kenya állatvilágát és természeti kincseit is megtekintheti. Az út rövid szafarival indul, mely során az ország déli vidékét és az itt elterülő védett nemzeti parkokat járjuk be, és rövid betekintést nyerhetünk a vadvilág életébe. A kirándulásokat tengerparti nyaralás követi Mombasa környékének egyik fehér homokos partján.

Résztvevők számaRészvételi díj
Privát utazás helyi, angolul beszélő sofőr-idegenvezetővel, teljes ellátással555 000 Ft/fő-től