Utazási ajánlataink: Kína

 
2017. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Ajánlataink

Nem mindennapi utazásra invitáljuk Önt Kína varázslatos tájaira és nyüzsgő városaiba induló utunkon. Megismerheti e távoli ország évezredes kultúráját, szokásait és betekintést nyerhet az itt élők mindennapjaiba. Pekingben beléphet a Tiltott Városba, Xi’anban megcsodálhatja a híres terrakotta hadsereget, Guilinban pedig hajókázhat a csodálatos cukorsüveg hegyek környékén.

Résztvevők számaRészvételi díj
2-5 fő esetén, helyi, angol nyelvű idegenvezetővelLekérésre
10 fő esetén, magyar nyelvű csoportkísérővel675 000 Ft/fő
15 fő esetén, magyar nyelvű csoportkísérővel615 000 Ft/fő

Ezt az utat azon utasaink számára ajánljuk, akik már jártak Kínában és a "kötelező" látnivalókat, úgy mint Peking, Xi'an, Shanghai városát és nevezetességeit bejárták. Ez az út az "Örök Tavasz" tartományába, a délkeleti Yunnan tartományba kalauzol bennünket. Tulajdonképpen a Himalája hegyeiben kezdjük meg utazásunkat, az UNESCO Világörökség részét képező Lijiang kisvárosában, ahonnan a hegy vonulatait követve haladunk dél felé a csodálatos Dali, majd a nagyváros, Kunming felé. Csodálatos hegyek, pagodák, Kína igazi a nyugati nagyvárosokban már alig megtalálható arcát fogjuk itt megismerni. Az utat Guilin mészkő csúcsaival és a Li folyón tett páratlanul szép hajóúttal fogjuk zárni. Akinek még van energiája és ideje, az utazás egy Macao-Hongkongi városnézéssel meghosszabbítható.

Résztvevők számaRészvételi díj
2-5 fő esetén, egyénileg, helyi angolul beszélő idegenvezetővel799 000 Ft/fő

Ismét egy olyan utat ajánlunk Önöknek, mely során a helyszínek felfedezését Önökre bízzuk. Mi az utazás vázát, a szállásokat, belső repülőjegyeket és néhány önállóan nehezen kivitelezhető kirándulást adunk, valamint egy olyan komplex kínai nyelvű segédletet, amivel bárki bátran belevághat egy ilyen utazásba. Ebben az utazás során legfontosabb kifejezések, valamint a látnivalók kínai nevei fognak szerepelni, így bármely taxis vagy helyi lakos útba tudja Önöket igazítani. Nem mellesleg az út Kína talán legszebb vidékein vezet keresztül, Szecsuántól Yunnanon át Guilin-ig. Olyan helyszíneket látogathatnak meg, mint a Tibethez tartozó Shangri-La, a Himalája hegyei közt megbúvó Unesco örökséghez tartozó Lijiang és Dali, valamint külön fénypontjai az utazásnak a dél-kínai Dong kisebbségi terület gyönyörű falvai. Az utazás némi bátorságot igényel, de garantáljuk, hogy felejthetetlen élményekben lesz részük!

Résztvevők számaRészvételi díj
2-5 fő esetén, utazás egyénileg, bármely időpontban535 000 Ft/fő

Egy olyan tibeti utazást ajánlunk Önöknek, amelynek keretében elérhető áron tudnak csatlakozni fix indulású, 6-10 fős angol nyelvű idegenvezetéssel induló csoportokhoz. Jelenleg Tibetbe csak szervezett utazás keretében lehet beutazni, egyénileg "utazgatni" nem lehetséges a Tibeti Autonóm területen. Amennyiben semmiképpen sem megfelelőek az adott dátumok, 4 főtől már privát utazást is tudunk szervezni, ez esetben kérjük keressék irodánkat. Az utazás érinti a Himalája Alaptábort is, amelytől azonban senkinek nem kell tartania, ugyanis az alaptáborba autóval mennek fel, így fizikai igénybevételnek senki sincsen kitéve. Tibet maga is egy csodálatos helyszín, és a felkelő nap sugaraiban a világ legmagasabb hegyét látni, igazán maradandó élmény. Az utazás egy kínai vonatúttal indul, úgy gondoljuk, hogy ez az igazán megfelelő módja a Tibetbe való érkezésnek, hangulatban és látványban is fel tudunk készülni Tibetre, sokkal jobban, mint egy repülőút során.

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás angol nyelvű idegenvezetéssel, helyi csoporthoz csatlakozva390 000 Ft/fő
Magyar nyelvű vezetéssel szeptemberben495 000 Ft/fő

Talán egy kicsit szokatlan kombinációval állunk elő ezen az úton: Az ősi Tibetet a kínai nagyvárosokkal kombinálni ugyanis kissé rendhagyónak tűnhet. Mégis úgy gondoljuk, hogy azok számára, akik egyszerre szeretnék megnézni Kína "kötelező látnivalóit" és szeretnének betekintést nyerni Tibet kulturájába is, érdekes lehet ez az útvonal. Van továbbá még egy pozitívuma: A Shanghai - Tibet vasútvonal egy külön élményt jelent ahogy a vonat felkapaszkodik a Tibeti fennsíkra. Tanúi lehetünk, hogy miképp váltakoznak a tájak, és igazán maradandó élményben lehet részünk.

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás 2 főtől, angol nyelvű idegenvezetéssel (Privát utazás Kínában, kiscsoportos Tibetben)575 000 Ft/fő

Nem csak Kína kötelező látnivalói szerepelnek ebben az útban, de sok más gyönyörű kulturális és természeti szépség is. Azoknak javasoljuk, akik szívesen csatlakoznak egy nemzetközi csoporthoz. Az út előnye, hogy minden héten, garantáltan indul, és ár-érték arányban a lehető legtöbbet mutatja meg Kínából. Partnerünk évtizedes múltra visszatékintő, megbízható iroda.

Résztvevők számaRészvételi díj
Garantált csoport indulás minden héten275 000 Ft/fő