Utazási ajánlataink: Thaiföld

 
2017. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Ajánlataink

Irodánk működési alapelvének megfelelően minden egyes általunk kínált országban rendelkezik saját partnerrel, eképp Thaiföldön is. Ennek ügyfeleink számára számos előnye van: a széles kínálaton túl programokat és transzfereket is meg tudunk szervezni, valamint ez utasaink számára biztonságot is nyújt, hiszen az utazás teljes időtartama alatt bármikor közvetlen segítséget tudnak kérni partnereinktől. Irodánkban a háromcsillagostól az öt csillagos szállodáig bátran válogathat széles kínálatunkból.

Résztvevők számaRészvételi díj
Koh Samui, 10 éj, utazás egyénileg, 1 főtől147 250 Ft/fő-től

Irodánk működési alapelvének megfelelően minden egyes általunk kínált országban rendelkezik saját partnerrel, eképp Thaiföldön is. Ennek ügyfeleink számára számos előnye van: a széles kínálaton túl programokat és transzfereket is meg tudunk szervezni, valamint ez utasaink számára biztonságot is nyújt, hiszen az utazás teljes időtartama alatt bármikor közvetlen segítséget tudnak kérni partnereinktől. Számunkra pedig megnyugvást ad, hogy ügyfeleinket jó kezekben tudhatjuk. :) Irodánkban a háromcsillagostól az öt csillagos szállodáig bátran válogathat széles kínálatunkból. Kérje ajánlatunkat e-mailben!

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás egyénileg, 10 éj131 500 Ft/fő-től

Ezt az utazást azoknak ajánljuk, akik jobban meg szeretnék ismerni Thaiföldet és Kambodzsát, sőt kíváncsiak mit rejt a két ország a "kötelező látnivalókon" túl. Thaiföldi felfedező túránk során egészen a Burmai és Laoszi határig utazunk helyi idegenvezető segítségével, hogy megismerhessük az ország kultúráját (és nem csak turista paradicsomait), majd Kambodzsába repülünk a híres Angor Wat-hoz. Miután bebarangoltuk a templom együttest és megismertük az ország két nagyvárosát, a tengerpartra indulunk, ahol önállóan, idegenvezető nélkül fedezhetünk fel három csendesebb tengerpartot is.

Résztvevők számaRészvételi díj
2 fő esetén, helyi idegenvezetőkkel és önállóan, indulás bármikor589 000 Ft/fő