Utazási ajánlataink: Vietnám

 
2017. szeptember
Ke Sz Cs Sz Va
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Ajánlataink

Utazzon velünk Vietnámba helyi, angol vagy német nyelven beszélő idegenvezetővel induló kiscsoportos utunkon! Vietnám Indokína egyik természeti és kulturális értékekben leggazdagabb országa, amely rengeteg felfedeznivalót tartogat az utazó számára. Az ország még nem olyan felkapott turista desztináció, mint Thaiföld és Bali, így igazi autentikus, "Ázsiai élményt" ad minden utazó számára. Elsődlegesen kulturális körutazásra invitáljuk, mely során Vietnám legfontosabb látnivalóit és helyszíneit ismerhetjük meg.

Résztvevők számaRészvételi díj
2 fő, angol idegenvezetéssel, nemzetközi csoporttal415 000 Ft/fő

Ez a tíz éjszakás utunk egy rövid bepillantást enged Saigon városának életébe, illetve teszünk egy kirándulást a Mekong folyóhoz is. Ezt egy hét éjszakás pihenés követi Vietnám gyönyörű tengerpartjainak egyikén: vagy a Saigontól autóval megközelíthető Phan Thiet partján, vagy a Kambodzsai határhoz közel eső Phu Quoc szigetén. Természetesen az utazás változtatható, így a városi és tengerparti tartózkodás is rövidíthető vagy megtoldható. Keressen bennünket bizalommal.

Résztvevők számaRészvételi díj
Phan Thiet tengerpart, 3*, 2 fő esetén, utazás egyénileg409 000 Ft/fő
Phu Quoc sziget, 3*, 2 fő esetén, utazás egyénileg350 000 Ft/fő + kb. 210 USD belső retúr repülőjegy

Laoszhoz és Burmához hasonlóan ismét egy olyan utazást ajánlunk Önöknek, ahol a felfedezés szabadságát Önökre bízzuk. Az utazás váza - úgy mint a szállások, repülőjegyek és az adott városok és szállodák közötti összes privát transzfer légkondicionált autóval - rendelkezésükre áll, a nevezetességek felkeresése szabadon és egyénileg történik. Ez az utazás tulajdonképpen egy egyéni utazásnak tekinthető, azzal a különbséggel, hogy a szervezés legproblematikusabb részét (egy idegen országon belüli tájékozódás és boldogulás nehézségét) vesszük le a vállukról, hiszen minden helyszínen privát autó várja utasainkat.

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás egyénileg, 2 főtől, 3*-os hotelek300 000 Ft/fő

Noha Vietnámban heteket, sőt hónapokat is el lehet tölteni utazással, hiszen egy rendkívül változatos és érdekes ország, sajnos erre kevés embernek van ideje és lehetősége. Mi két hétben próbáltuk összesűríteni a legszebb helyeket északtól délig, belecsempészve Vietnám egyik olyan látványosságát, melyet kevés utazási iroda kínál: ez Ninh Binh, és a környékén elterülő gyönyörű völgy. A Halong-öbölben hosszabb időt is eltöltünk, sőt egy egy napos hajókiránduláson is részt veszünk (fürdőszobás kabinokkal).

Résztvevők számaRészvételi díj
2 fő esetén, helyi angol nyelvű idegenvezetővel, utazás bármely időpontban599 000 Ft/fő

Vietnám tengerpartjai még nem annyira ismertek, mint például a thaiföldiek, de ennek is megvannak a maga előnyei! Ezek a partok még nem annyira tömegesek, sokkal nyugodtabbak, és az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb itt mind a hotelek, mind a helyi költségek tekintetében. Legyen Ön is az elsők között, akik felfedezi a Phu Quoc szigetet, Nha Trang, vagy éppen Phan Thiet homokos tengerpartját! Természetesen szívesen segítünk nem csak a szállás, de a transzferek, kirándulások és repülőjegyek intézésében is, keressen bennünket kérdéseivel és elképzelésével.

Résztvevők számaRészvételi díj
Phan Thiet és Nha Trang hotelek 7 éjszakára transzferekkel120 000 Ft/fő-től
Phu Quoc (7 éjszaka)99 000 Ft/fő-től

Ismerje meg alaposabban Észak-Vietnam gyönyörű vidékeit: a nagyvárosias Hanoit, mely számtalan kulturális értéket rejt, a lélegzetelállító Halong öblöt és olyan különlegességeket, mint a "száraz Halon öbölnek is becézett Tam Coc és Ninh Binh, valamint az északi törzsek vidéke. Az út során egyaránt megismerhetjük a nyüzsgő fővárost és a csöndes, autentikusabb vidékeket, a legnagyobb hangsúlyt pedig a természeti kincsek kapják. Az út természetesen kiegészíthető az ország középső és déli területeivel, vagy akár a környező oszágokkal is.

Résztvevők számaRészvételi díj
Utazás bármikor, 4 főtől, angol nyelvű idegenvezetéssel230 000 Ft/fő