Vietnám utazás 2017

Kalandok Észak-Vietnamban

Ismerje meg alaposabban Észak-Vietnam gyönyörű vidékeit: a nagyvárosias Hanoit, mely számtalan kulturális értéket rejt, a lélegzetelállító Halong öblöt és olyan különlegességeket, mint a "száraz Halon öbölnek is becézett Tam Coc és Ninh Binh, valamint az északi törzsek vidéke. Az út során egyaránt megismerhetjük a nyüzsgő fővárost és a csöndes, autentikusabb vidékeket, a legnagyobb hangsúlyt pedig a természeti kincsek kapják. Az út természetesen kiegészíthető az ország középső és déli területeivel, vagy akár a környező oszágokkal is.

Vietnám mindenestül

Noha Vietnámban heteket, sőt hónapokat is el lehet tölteni utazással, hiszen egy rendkívül változatos és érdekes ország, sajnos erre kevés embernek van ideje és lehetősége. Mi két hétben próbáltuk összesűríteni a legszebb helyeket északtól délig, belecsempészve Vietnám egyik olyan látványosságát, melyet kevés utazási iroda kínál: ez Ninh Binh, és a környékén elterülő gyönyörű völgy. A Halong-öbölben hosszabb időt is eltöltünk, sőt egy egy napos hajókiránduláson is részt veszünk (fürdőszobás kabinokkal).

Vietnám szabadon (csak szállás és privát transzferek)

Laoszhoz és Burmához hasonlóan ismét egy olyan utazást ajánlunk Önöknek, ahol a felfedezés szabadságát Önökre bízzuk. Az utazás váza - úgy mint a szállások, repülőjegyek és az adott városok és szállodák közötti összes privát transzfer légkondicionált autóval - rendelkezésükre áll, a nevezetességek felkeresése szabadon és egyénileg történik. Ez az utazás tulajdonképpen egy egyéni utazásnak tekinthető, azzal a különbséggel, hogy a szervezés legproblematikusabb részét (egy idegen országon belüli tájékozódás és boldogulás nehézségét) vesszük le a vállukról, hiszen minden helyszínen privát autó várja utasainkat.

Vietnám kincsei

Utazzon velünk Vietnámba helyi, angol vagy német nyelven beszélő idegenvezetővel induló kiscsoportos utunkon! Vietnám Indokína egyik természeti és kulturális értékekben leggazdagabb országa, amely rengeteg felfedeznivalót tartogat az utazó számára. Az ország még nem olyan felkapott turista desztináció, mint Thaiföld és Bali, így igazi autentikus, "Ázsiai élményt" ad minden utazó számára. Elsődlegesen kulturális körutazásra invitáljuk, mely során Vietnám legfontosabb látnivalóit és helyszíneit ismerhetjük meg.