+36 1 411 1882 info@planethungary.com
+36 1 411 1882 info@planethungary.com
Utazási tippek > A világ legnépszerűbb repülőtere
A szingapúri Changi Nemzetközi Repülőtér új terminálja máris a kedvencünk

A világ legnépszerűbb repülőtere - dzsungellel bővül

A szingapúri Changi repülőtér nem csak Délkelet Ázsia egyik legnagyobb, legnyüzsgőbb utazási központja, hanem komplett szórakoztató központ is. A szakma által már 6 éve a Világ Legjobb Repülőtere címet viseli, hiszen számos, színvonalas lehetőséget kínál pihenésre, szórakozásra, és mindenben az utazók kényelmét tartja szem előtt.

Keleti kényelem

Említenünk sem kell, hogy makulátlan tisztaságra számíthatunk, de mindemellett elegáns környezetre, kellemes zenére, süppedős szőnyegekre és orchidea csokrokra is. Nagyon fontos az első benyomás egy országról, így kiváltképp kellemes élménnyé válik a Szingapúri látogatás, ha repülővel érkezünk, de ha még távolabbi országba utazunk, átszállni is érdemes a Changi repülőtéren! 

Különleges szolgáltatások

Ha erre járunk, nyugodtan vásároljunk ezt-azt a várakozás alatt. Szerencsére a reptéren nem drágábbak a termékek, mint a városban, sőt, néha még jobban is járunk! A legtöbb repülőtérre jellemző rengeteg üzleten kívül találunk még itt óriási csúszdát (a legnagyobb reptéri csúszda), amit gyerekek és felnőttek egyaránt használhatnak, Lepke Kertet több, legalább 1000 trópusi pillangóval, és pompás kerteket összesen több, mint 200 000 élő növénnyel. 

Zöldövezet

Nagyon szimpatikus a természetközeli koncepció, ami bizonyítottan nyugtató hatással van a stresszes utazókra. Sőt, nagyszerű bizonyíték arra, hogy nem csak a letisztult üres falak lehetnek modernek. Ha időnk engedi, mindenképpen bóklásszunk a trópusi fák, szökőkutak, kertek és tavak között mielőtt tovább utaznánk.

A reptér új “ékköve”

Ezekre tesz majd rá egy lapáttal az április 17-én nyíló új terminál, a “Jewel Changi Airport”. A 10 emelet magas komplexum több mint 137 000 négyzetméter területű lesz és az 1-es, 2-es és 3-as terminálokat köti majd össze. A legnagyobb látványosság a világ legnagyobb beltéri vízesése lesz, ami esténként még fény-, és hang show-val is kiegészül. Itt aztán nem kell majd bosszankodnunk, ha hosszúra nyúlik a várakozási idő 🙂

Aki egy hosszú átszállási idő miatt tölt el huzamosabb időt a repülőtéren az természetesen hotelszobát is bérelhet, sőt akár csak pár órára is kivehetünk egy apró szobát. Így teljes kényelemben pihenhetünk, és nem is kell hatalmas összeget rákölteni.

Amikor legközelebb erre járunk, mi is hozunk fotókat! 🙂

Várjuk a véleményed!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Pin It on Pinterest

Share This