+36 1 411 1882 info@planethungary.com
+36 1 411 1882 info@planethungary.com
Kína > Expressz vonat új helyszínen

2019 januárjában új expressz vasút vonal nyílik egyik kedvenc kínai tartományunkban, Yunnan-ban! Az új vonalon 10 állomás lesz, és a Lijiang – Kunming távolságot a korábbi 8+ óráról mindössze 3 órára rövidíti.  Nagy mérföldkő ez a térségnek, hiszen Lijiangba eddig nem lehetett expressz vonattal eljutni.

Olyan UNESCO védelem alatt álló településeket lehet majd így könnyebben elérni, mint Lijiang vízi város, Dali, vagy a Három párhuzamos folyók térsége, de semmiképpen nem szabad kihagyni a tartományi fővárost, Kunmingot, és a közeli kőerdőt sem.

Az utazás így nem csak kényelmesebb lesz ezentúl, de természetesen a költségeket is jelentősen tudjuk csökkenteni, ha vonatra szállunk. Mi mindenképpen kipróbáljuk, és reméljük csatlakoztok hozzánk, de akár egyénileg is nekivághattok!

Az utat érdemes kiegészíteni a Szichuan-i Chengdu-val, a Panda rezervátummal, kirándulással a Tiger Leaping szurdokban, és Shangri La látogatással. Így Kína kulturális, vidéki és tradicionális oldalával és számos népcsoportjával is megismerkedhetünk.

Ha kedvet kaptatok, keressetek bennünket nyugodtan.

Várjuk a véleményed!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Pin It on Pinterest

Share This