+36 1 411 1882 [email protected]
+36 1 411 1882 [email protected]
Kína > Expressz vonat új helyszínen

2019 januárjában új expressz vasút vonal nyílik egyik kedvenc kínai tartományunkban, Yunnan-ban! Az új vonalon 10 állomás lesz, és a Lijiang – Kunming távolságot a korábbi 8+ óráról mindössze 3 órára rövidíti.  Nagy mérföldkő ez a térségnek, hiszen Lijiangba eddig nem lehetett expressz vonattal eljutni.

Olyan UNESCO védelem alatt álló településeket lehet majd így könnyebben elérni, mint Lijiang vízi város, Dali, vagy a Három párhuzamos folyók térsége, de semmiképpen nem szabad kihagyni a tartományi fővárost, Kunmingot, és a közeli kőerdőt sem.

Az utazás így nem csak kényelmesebb lesz ezentúl, de természetesen a költségeket is jelentősen tudjuk csökkenteni, ha vonatra szállunk. Mi mindenképpen kipróbáljuk, és reméljük csatlakoztok hozzánk, de akár egyénileg is nekivághattok!

Az utat érdemes kiegészíteni a Szichuan-i Chengdu-val, a Panda rezervátummal, kirándulással a Tiger Leaping szurdokban, és Shangri La látogatással. Így Kína kulturális, vidéki és tradicionális oldalával és számos népcsoportjával is megismerkedhetünk.

Ha kedvet kaptatok, keressetek bennünket nyugodtan.

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Notify of

Pin It on Pinterest

Share This