+36 1 411 1882 info@planethungary.com
+36 1 411 1882 info@planethungary.com

Rólunk

Rólunk

Személyre szabott utazásokat szervezünk: ügyfeleink egyéni kívánságait figyelembe véve alakítjuk ki az útvonalakat és a programokat, a lehető legkedvezőbb költségekkel. Összes utunkat magunk szervezzük és minden országban saját partnerrel rendelkezünk – személyes tapasztalatunk és évek óta tartó partnerkapcsolataink jelentik a biztosítékot az utazások pontos és megbízható lebonyolítására. Utasaink nagy része egyénileg, családdal, barátaival utazik egyéni igények szerint szabott út keretében.

Privát utak70%
Magyar idegenvezetős csoportok15%
Helyi idegenvezetős csoportos utak10%
Céges utak5%

Úticéljaink

Főként egzotikus országokba, a Távol-Keletre, Amerikába, Afrikába és Ausztráliába szervezünk kulturális és nyaraló utakat. Kezdetben Kína és a Délkelet-Ázsiai országok voltak kiemelt úti céljaink, de visszatérő utasaink kérésére újabb és újabb kontinensekkel bővült irodánk kínálata, és mára mind az 5 kontinensen vannak helyi partnereink, akik az utazás előtt és közben is segítik munkánkat és az utasok kikapcsolódását.

  • Ázsia
  • Észak-Amerika
  • Dél-Amerika
  • Közép-Amerika
  • Ausztália és Óceánia
  • Afrika
  • Indiai óceán szigetei
  • Európa

Miért mi?

Valóra váltjuk utasaink elképzeléseit, legyen az egy rövidebb kulturális körutazás, vagy egy teljesen személyre szabott különleges utazás, magyar idegenvezetős út vagy egy kötetlenebb felfedező túra. Csak egy hete van az útra vagy alaposabban megismerné álmai úti célját? Szerényebb szállásra gondolt vagy luxus hotelekben pihenné ki a mindennapok fáradalmait? Nyüzsgő városokban bóklászna, vagy nyugalomra vágyik a világ zajától távol? Keressen bennünket bátran, mi nem csak utazásokat, élményeket árulunk.

KIMAGASLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

Bármely pénztárcához szabva alakítjuk ki utazását egyéni igények szerint is!

SAJÁT SZERVEZÉSŰ UTAK

Nem közvetítők vagyunk, útjainkért így tudunk garanciát vállalni.

ÚTJAINK CSAK NÁLUNK ELÉRHETŐEK

Hogy Önöknek maximális odafigyelést és rugalmasságot tudjunk biztosítani.

Pin It on Pinterest