+36 1 411 1882 info@planethungary.com
+36 1 411 1882 info@planethungary.com

Körutazás és nyaralás Bali szigetén

0
Más elképzelése van? Hadd segítsünk!
From385,000 Ft
Más elképzelése van? Hadd segítsünk!
From385,000 Ft
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3466
Érdeklődöm

Miért válasszon minket?

 • Saját szervezésű utak
 • Kimagasló ár-érték arány
 • Útjainkat csak mi értékesítjük
 • Számos és folyamatosan bővülő úticélok
16 nap
Utazás részletei

Jáva-Bali utunk mellé most egy olyan utazást ajánlunk, amely kizárólag Bali szigetét járja be. Bali szigetére nagyon sokan csak a “szép tengerpart” szinonimájaként gondolnak, ami nem alaptalan, de emellett a sziget számtalan gyönyörű kulturális és természeti szépséget is rejt önnmagában. Az úton résztvevők alaposan meg fogják ismerni a szigetet, de természetesen a nyaralás sem marad el, nem kell attól tartani, hogy nem lesz idő a pihenésre. Privát utazás, így bármely időpontban megtehető.

Az ár tartalmazza

 • Szállást az egész út során két személyes szobákban, reggelivel: 1 éj Kuta, 2 éj Pemuteran, 2 éj Candidasa, 2 éj Ubud, 7 éj a választott parton
 • Transzfereket és kirándulásokat az útleírás szerint
 • Étkezéseket a program szerint (R-reggeli, E-ebéd, V-vacsora)
 • Angolul beszélő idegenvezetőt a körutazás alatt
 • Belépőjegyeket
 • Három választható buszos (kiscsoportos) kirándulást a tengerpartról
 • Adókat és illetékeket

Az ár nem tartalmazza

 • A nemzetközi retúr repülőjegyet Denpasar-ba
 • Biztosításokat (irodánkban is intézheti)
 • Főszezoni felárakat július-augusztus környékén
 • További étkezéseket
 • Személyes kiadásokat
Útiterv

1. napBudapest – Denpasar

Indulás Indonéziába menetrend szerinti járattal.

2. napDenpasar – Kuta

Érkezés Bali nemzetközi repülőterére, transzfer a szállásra.
Szabadprogram, pihenés, akklimatizálódás.

3. napKuta – Pemuteran (R, E)

A mai napon légkondicionált autóval utazunk keresztül egy háborítatlan vidéken, falvak és a Batukaru hegyet övező sűrű erdők mentén. Megtekintjük a Luhur templomot és a Jatiluwih-i gyönyörű rizsteraszokat, majd az ebédünket egy helyi étteremben, Baturiti-ben fogyasztjuk el.
Következő célpontunk a Candi Kuning gyümölcs és virág piac, majd Bedugul és a Beratan tó következik. Kávé ültetvényeken keresztül visz tovább utunk, így meg is állunk egy kávészünetre Munduk-ban. Később Bali egyetlen Buddhista kolostorát, a Brahmavihara Arama-t látogatjuk meg, ahol szent forrás is található.
Estére megérkezünk Pemuteran-ba, bejelentkezünk és itt töltjük az éjszakát.

4. napPemuteran, Nyugat-Bali Nemzeti Park, sznorkelezés (R, E)

Egy korai regelit követően a Nyugat Bali Nemzeti Parkba látogatunk. A park összesen 190 km2 területű, és a sziget legfontosabb természetvédelmi területe, ahol ritka, fehér Bali-starling madarakkal és olyan állatokkal találkozhatunk mint a fekete majom.
Innen a Lebuan Lalang öbölbe megyünk és hajóra szállunk, hogy a Menjangan szigetre utazzunk. Itt nagyszerű lehetőségünk lesz a sznorkelezére rengeteg hal és korall között.
Éjszakára visszatérünk szálláshelyünkre Pemuteran-on.

5. napPemuteran – Candidasa (R, E)

A mai napon Candidasa-ba utazunk, út közben pedig megállunk Sangsit faluban, ahol megnézzük a Dewi Sri istennőnek állított Beji templomot.
Ebéd egy étteremben a Batur hegyhez közel Kintamani-ban.
Később tovább utazunk Bali „Anya templomához”, vagyis legfontosabb templomához a Besakih-hoz a szent Agung hegy lankáinál.
Estére Candi Dasa környékére megyünk, és itt töltjük az éjszakát.

6. napCandidasa és környéke (R)

A reggelit követően Amlapura-ba utazunk, első megállónk pedig a Puri Agung Karangasem palota lesz, mely a 19. század végi és 20. század eleji királyságról tanúskodik. Később az 1948-ban egyedi balinéz és kínai stílusban épült Tirtagangga vízi kertet látogatjuk meg. Később Kastala falu felé vesszük az irányt és rizsföldeken sétálunk keresztül, így megfigyelhetjük a helyiek munkáját. Felfedezzük Gumung falut a hegytetőn, majd elsétálunk Tenganan-ba.
Éjszakára visszatérünk Candidasa-ba.

7. napCandidasa – Ubud (R)

A reggelit követően Ubudba utazunk. Út közben megállunk a Goa Lawah denevér barlang templomnál. Meglátogatjuk Kusamba feketés homokú partját, meglessük színes halászhajóit, majd Kerthagosa és az „Igazság csarnoka” felé vesszük az irányt. Következő állomásunk Bangli és a dombtetőn álló Kehen templom melyhez számos lápcső és egy gyönyörűen feldíszített bejárat vezet.
Estére Ubudba megyünk.

8. napUbud (R, E)

A reggelit követően A Majomerdőbe megyünk, ami majmok százainak ad otthont. Meglátogatjuk a Puri Saren Agung Palotát és elmegyünk Tegallalang-ig, hogy onnan gyönyörködhessünk a rizsteraszokban. Ebéd egy helyi étteremben, majd visszatérés a hotelbe. Szabadprogram, pihenés.
Éjszaka Ubudban.

9. napUbud – Nusa Dua (R)

Miután elfogyasztottuk reggelinket, útnak indulunk délre. Megállunk Mas kézműves faluban, mely fafaragásairól híres és Celuk-ban, ami a sziget arany-, és ezüstműves központja. Később Taman Ayun-t látogatjuk meg, és Mengwi-t, a korábbi királyi templomot. Legutoljára a sziklára épült Tanah Lot templomnál állunk meg, és az Indiai óceán látványában gyönyörködve fogyaszthatjuk el ebédünket.
Ezután továbbutazunk következő szálláshelyünkre a tengerpartra.

10.-15. napBali tengerpart (R)

Pihenés a tengerparton, szabadprogram, három kirándulás.

16. napDenpasar – Budapest (R)

Transzfer a repülőtérre.

Térkép

Képtár

Pin It on Pinterest

Share This