+36 1 411 1882 info@planethungary.com
+36 1 411 1882 info@planethungary.com

Kelet-Karibi hajóút Miamiból

0
Más elképzelése van? Hadd segítsünk!
From515,000 Ft
Más elképzelése van? Hadd segítsünk!
From515,000 Ft
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2373
Érdeklődöm

Miért válasszon minket?

 • Saját szervezésű utak
 • Kimagasló ár-érték arány
 • Útjainkat csak mi értékesítjük
 • Számos és folyamatosan bővülő úticélok
14 nap
 • Az út hossza: 14 nap / 12 éj
 • Kabin típusa: Ablakos
 • Az utazás jellege: Óceánjáró hajós
 • Javasolt utazási időszak: Okt. - máj.
 • Csoport magyar vezetővel: 8 főtől
 • Csoportindulás: 2018. okt. 16.

Részvételi díj (kétágyas kabinban)
2 főtől: 515 000 Ft/fő
8 főtől magyar idegenvezetővel: 615 000 Ft/fő

Utazás részletei

Járja be a Karib-tenger keleti oldalának leghíresebb szigeteit kényelmes óceánjáró hajóval. Az utazás során all inclusive ellátás és számos program áll az utasok rendelkezésére a fedélzeten, és rengeteg élménydús kiránduláson vehetünk részt a megállóhelyeken, a Bahamákon, St. Thomason, St Kittsen, St Lucián, Antiguán és St Maartenon.

Az ár tartalmazza

 • 2 éjszaka szállást Miamiban
 • Egy 10 éjszakás Karib térségi hajóutat a Princess Cruises hajójával kétágyas, óceánra néző kabinban teljes ellátással
 • Az összes kikötői díjat és adót
 • Csoport esetén (8 fő felett) magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

 • A nemzetközi repülőjegy árát a Budapest-Orlando és Miami-Budapest szakaszokon
 • A programban megjelölteken felüli étkezéseket
 • Belépőjegyeket és programokat
 • A BBP és a stornó biztosítást (nem kötelező, irodánkban is intézheti)
 • Az egyéb személyes jellegű kiadásokat
 • A borravalókat (naponta kb. 10 USD a hajón)
Útiterv

1. napBudapest – Miami

Indulás Budapestről Amerikába a reggeli órákban. Egy átszállás után érkezés Miamiba a délutáni vagy esti órákban. Érkezés után és a határellenőrzést követően egyből a szállásra megyünk. Bejelentkezés, pihenés.

Miami, Florida központja igazi vibráló, nemzetközi város színes kultúrával, gyönyörű óceáni látképpel, trópusihoz közelítő időjárással. Élvezzük a kilátást a South Beach-en, válogassunk a szabadtéri üzletekben a Bayside piacon és üljünk be egy kávéra Little Havana-ba!

2. napMiami

Szabadprogram Miamiban.

Javaslat: Induljunk városnézésre Miamiban és fedezzük fel az elegánsabb, az Art Deco vagy akár a felhőkarcolókkal sűrűn beépített negyedeket. Hajózzunk az óceánpart mentén, induljunk bevásárló túrára, kóstoljuk meg a hamisítatlan amerikai hamburgert, vagy csak pihenjünk a tengerparton!

3. napMiami – Fort Lauderdale – Hajó

Reggel szabadprogram, majd késő délelőtt/kora délután a Fort Lauderdale-i kikötőbe megyünk, és felszállunk az óceánjáró hajóra, mely délután 4 órakor indul útnak a Karib térségbe.
Bejelentkezünk és elfoglaljuk ablakos kabinunkat.

4. napPrincess Cays (Bahamák)

A hajó reggel 10:00 órakor köt ki első célpontunkon, a Bahamákhoz tartozó Princess Cays-en
A hajó délután 17:00 órakor indul újra útnak.
Pár ötlet a szigeten való tartózkodásra: Próbáljuk ki magunkat olyan vízi sportokban, mint a sznorkelezés, szörfözés, kajakozás, vízibiciklizés, banán hajózás, különböző evezési formák és a horgászás. Kiránduljunk gyalogosan vagy elektromos autóval a szigeten és látogassunk el a növényvédelmi parkba.

5. napTengeren

A mai napot a fedélzeten töltjük az óriási hajó felfedezésével, a rajta nyújtott programok kipróbálásával vagy pihenéssel.

6. napSt. Thomas (Virgin-szigetek)

A mai napon a St. Thomas szigetet fedezhetjük fel, az Egyesült Álllamokhoz tartozó Virgin-szigetek fővárosát. Kipróbálhatunk itt számos sportot, mint a sznorkelezés, golfozás, kirándulás a hegycsúcsra és vitorlázás, vagy pihenhetünk a fehér homokos parton. Látogassunk el a Magens öbölbe, a világ egyik legszebb tengerpartjára, nézzük meg Feketeszakáll kastélyát, vagy nézzünk be a Coral World-be, az óriási tengeri élővilág parkba, ahol cápákkal barátkozhatunk vagy kézzel etethetjük a rájákat.

Érkezés: délután 13:30-kor
Továbbutazás: este 22:00-kor

7. napSt. Kitts

Mai célpontunk, St. Kitts egy vulkánokkal, türkizkék tengerpartokkal és sűrű esőerdőkkel övezett sziget, mely gazdag földjének köszönhetően tökéletes helyszín a cukornád termesztésre. A 17. és 18. század során Spanyolország, Franciaország és Nagy Britannia is igényt tartott rá, és végül a britek győzedelmeskedtek, és mind a mai napig nyilvánvaló az angol és francia befolyás. A főváros, Basseterre gyönyörű, koloniális épületekkel büszkélkedhet, és itt található a Karib térség legszebb erődje, a Brimstone Hill erőd is.

Érkezés: reggel 8:00-kor
Továbbutazás: este 18:00-kor

8. napSt. Lucia

Ma reggel St. Kitts szigetén kötünk ki, ahol megnézhetjük a sziget jelképének is nevezhető iker sziklacsúcsokat, a „The Pitons”-t, vagy a sziget fővárosaát, a bájos, pasztellszínű koloniális épületekkel teli Castries-t. Az egykoron cukornád ültetvényeiről híres sziget ma a nyaralók trópusi paradicsoma. Látogassunk el a világ egyetlen vulkánjának belsejébe, mely autóval elérhető, fedezzük fel a botanikus kertet, vagy látogassunk el a sziget legrégebbi városába, és annak piacára, vagy ha kültéri programra vágyunk, induljunk bálna vagy delfin lesre, lovagoljunk vagy szálljunk fel a „légi villamosra”.

Érkezés: reggel 8:00-kor
Továbbutazás: este 18:00-kor

9. napAntigua

A mai napon a Brit Leeward szigetek legnagyobbikán, Antigua-n kötünk ki. A sziget szintén cukornáddal foglalkozott annak idején, és erről tanúskodnak a hegy oldalában álló malmok is. A nyüzsgő főváros, St. John’s számos butikkal, étteremmel és bárral várja látogatóit.
Ha csak pihenni szeretnénk, az év 365 napjára mind jutna egy új partszakasz, de természetesen van lehetőség aktív kikapcsolódásra is. Ellátogathatunk a Rája központba, a „Stingray City”-be, ahol akár együtt úszhatunk a rájákkal. Kirándulhatunk a gyümölcsligetekben, vagy hajóval a „Bird island” szigetre, mely madarairól híres, vagy kipróbálhatjuk az esőerdő megfigyelésére is alkalmas, izgalmas canopy pályát. Sőt a sziget történelmébe is beleáshatjuk magunkat vezetett kirándulások keretében.

Érkezés: reggel 8:00-kor
Továbbutazás: este 18:00-kor

10. napSt. Maarten

A mai napot St Maarten szigetén töltjük. A szigeten egykoron a hollandok és a franciák osztoztak, így a szigetre mind a mai napig a kettősség jellemző (a sziget francia neve St. Martin), és mindez a sziget híresen népszerű konyhájában is megfigyelhető. Látogassunk el a holland fővárosba, Philipsburgba és a francia fővárosba, Marigot-ba, de ne hagyjuk ki az „a Karib ínyenc fővárosa”-ként emlegetett Grand Case-t sem! A sziget gyönyörű tengerpartjain kívül büszkélkedhet még egy állatkerttel és egy egyedülálló Lepke farmmal is.

Érkezés: reggel 7:00-kor
Továbbutazás: délután 17:00-kor

11. napTengeren

A mai napot a fedélzeten töltjük az óriási hajó által nyújtott programok kipróbálásával vagy pihenéssel.

12. napTengeren

A mai napot is a fedélzeten töltjük útban Florida felé.

13. napFort Lauderdale – Miami – Budapest

Az óceánjáró kora reggel 7 órakor visszatér Floridába, így a reggelit követően búcsút intünk a hajónak. A kikötőből transzfer a repülőtérre és indulás haza.

14. napBudapest

Érkezés Budapestre.

Térkép

Képtár

Pin It on Pinterest

Share This